FAQ

 1. Leasen

  • Hoe is mijn leaseauto verzekerd?

   Alle Terberg Leasing auto’s hebben een Casco dekking en een standaard WA verzekering.

  • Hoe hoog is mijn Eigen risico bij een ruitschade ?

   Wanneer er schade aan de voorruit van je leaseauto ontstaat, geldt er een verlaagd eigen risico (€ 68,00 lager dan het standaard eigen risico) . Dit is alleen van toepassing wanneer je de voorruit laat vervangen bij Carglass of Autotaalglas. Indien de voorruit elders wordt vervangen geldt het contractuele eigen risico. Indien de bestaande voorruit hersteld kan worden, zullen wij geen herstelkosten bij je in rekening brengen.   Wanneer er een schade ontstaat aan de overige ruiten van je leaseauto ( bijvoorbeeld door inbraak ) geldt het contractuele eigen risico.

  • Heb ik toestemming nodig voor onderhoud of reparatie?

   Nee, dit is niet nodig. Je kunt zelf een afspraak maken bij een officiële dealer van het automerk. De dealer neemt contact met Terberg Leasing op voor toestemming van de werkzaamheden.

  • Hoeveel kost het om voortijdig mijn leasecontract te beëindigen?

   Het afkopen van jouw contract gedurende de looptijd is mogelijk. De hoogte van de afkoopkosten is afhankelijk van de resterende looptijd. De afkoopkosten kun je opvragen via customercare@terbergleasing.nl

  • Hoe vraag ik de overnameprijs van mijn leaseauto op?

   Dit doe je door een e-mail te sturen naar customercare@terbergleasing.nl. Daarin vermeldt je het kenteken, de gewenste overnamedatum en de kilometerstand per de gewenste overnamedatum.

  Alle ‘Leasen’ vragen bekijken