Hoe werkt het?

Aanvraagproces

Het leasen van een auto is nog nooit zo makkelijk geweest! Op deze website kan elke mkb’er het zelf regelen. Heb je hulp nodig? Dan staan onze lease-adviseurs voor je klaar. Via telefoon, e-mail en WhatsApp kan je ons elke vraag stellen.

 1. Een passend model
  Als je bij Terberg gaat leasen kan je kiezen uit diverse merken, modellen en kleuren. Daarnaast kan je extra accessoires en aanvullende zekerheden aan jouw gekozen model toevoegen. Een groot gedeelte van de auto’s is zelfs uit voorraad leverbaar, zodat je snel de weg op kunt! . Ontdek ons volledige aanbod.
 2. Stel het abonnement samen
  Zowel bij privé als zakelijk leasen kan je kiezen uit diverse merken, modellen en autopakketten. Jij bepaalt de looptijd (aantal maanden) en kiest voor een passende kilometerbundel. In het lease abonnement is – naast de auto – een compleet services pakket inbegrepen. Dit pakket is inclusief afschrijving, een all riskverzekering, onderhoud, pechhulp, banden, vervangend vervoer en schadereparaties. Deze is nog aan te vullen met diverse accessoires en extra zekerheden zoals een inzittenden verzekering. Dit allemaal voor een vast bedrag per maand!
 3. Gereed maken van de aanvraag
  Heb je al je gegevens ingevuld? Dan is je de lease aanvraag compleet. Zodra je op ‘download aanvraag’ klikt, ontvang je een offerte per mail en wordt deze verstuurd naar Tom en Marjolein, jouw lease-adviseurs bij Terberg Leasing.
 4. Kredietacceptatie
  In de mail met onze offerte staan de documenten beschreven die wij nodig hebben om een kredietcheck uit te voeren. Het betreft een kopie KvK inschrijving, kopie geldig rijbewijs en de meest recente jaarcijfers. Dit is nodig om de kredietwaardigheid van jouw onderneming te kunnen controleren.
  Binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de documenten laten we weten hoe de check is verlopen en of er eventueel een borg betaald dient te worden. Als de auto na de leaseperiode in goede staat is ingeleverd, krijg je uiteraard de borg weer terug. Meer informatie  vind je op de kredietacceptatie pagina.
 5. Maak de bestelling compleet
  Na de acceptatie maken we het leasevoorstel compleet en sturen deze direct naar jouw e-mailadres. Zodra het voorstel door jou is ondertekend en teruggemaild, starten we met het klaarmaken van jouw auto. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van de voortgang.
  Heb je nog vragen? Mail dan naar mkb@terbergleasing.nl, bel met 030 – 280 75 70 of WhatsApp naar 06 – 15 42 05 27. Marjolein en Tom helpen je graag!