Over ons

Terberg Leasing Plus gaat ervan uit dat elke ondernemer uniek is. Dat is de vrijheid van het ondernemen en die snappen wij. Hoe ziet jouw situatie er uit? Je hebt werknemers in dienst, maar hebben zij dan een eigen auto nodig of zijn poolauto’s ook een optie? Elke vorm vraagt een ander soort mobiliteit. Met zo min mogelijk regels, ultieme flexibiliteit en transparantie.

Wij zijn een online mobiliteitsplatform voor de mkb’er waar ondernemers de meest populaire leaseauto’s kunnen bestellen tegen de scherpste leasetarieven. Na de beste keuze, kan je snel op weg met onze voorraadauto’s. Gedurende het leasecontract kun je zorgeloos rijden. Immers alle services worden geregeld en voor vragen kan je altijd terecht bij jouw eigen lease-adviseur. Wij zorgen er graag voor dat elke mkb’er mobiel kan zijn. Dat is wat Terberg Leasing Plus beweegt.

Onze familie – Terberg Group

Terberg Leasing is een onderdeel van de Terberg Group. De oorsprong ligt bij Johannes Bernardus Terberg die in 1869 zijn bedrijf als hoefsmid startte. Wat begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met 2.400 medewerkers. Met 28 werkmaatschappijen in 9 landen is de Terberg Group één van de grootste onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen.

Zakelijke lease – Terberg Leasing

Terberg Leasing is een van de weinige leasemaatschappijen die niet verbonden is aan een bank of verzekeraar. Al jaren bekleden wij een plaats in de top 10 van leasemaatschappijen met onze ondernemingszin en familiaire waarden. Ruim 120 enthousiaste medewerkers dragen elke dag bij aan de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit voor ondernemers. Klanten waarderen Terberg Leasing met een 8,3.

Private lease – Justlease

Justlease, onderdeel van Terberg Leasing, is het online leasekanaal voor de particulier. Deze leasetak is sterk groeiend. Justlease is een van de pioniers van private lease en heeft inmiddels meer dan 5 jaar kennis en ervaring opgedaan. De vele klanten waarderen de service van Justlease met een 8,6.  De missie is om een zeer grote groep Nederlanders de zekerheid en vrijheid van mobiliteit kunnen geven.